Sökes: Head of Sales

Stockholm | Tillsvidareanställning

Om Holy Comms

Holy Comms är en snabbväxande kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi definierar oss som en marketing as a service-byrå (maas) och lägger stor vikt vid att skapa flexibla, skräddarsydda och abonnemangsbaserade lösningar för våra kunder. Vi jobbar bland annat med aktörer som Greenpeace, Red Hat, Budbee, Advania, Midroc och Carnegie – men även en rad innovativa startups.

Vårt erbjudande utgår ofta från content, men innefattar ett kluster av tjänster och områden som PR, digitala kampanjer, sociala medier och strategi. Vi jobbar med en rad partners i form av specialistbyråer (för exempelvis SEO och SEM) och frilansare (som filmskapare och ADs), vilket gör vårt erbjudande både brett och spetsigt.

Vi tror på långsiktiga kundrelationer och lägger stor vikt vid att alltid leverera lite bättre än sist. Vi är under snabb tillväxt och sitter just nu vid Norra Bantorget i Stockholm.

Om rollen

Som Head of Sales äger du försäljningen hos Holy Comms. Du arbetar själv operativt med försäljning men koordinerar också övriga kollegors försäljning och ansvarar för att bygga strukturer och processer för säljarbetet, både nykund och merförsäljning. Vi arbetar både med stora välkända varumärken samt innovativa startups, främst i Stockholm men har även kunder i andra delar av landet.

 Vi tror inte på att bara ringa kalla samtal och du kommer inte ha några mål på hur många gånger du “lyfter lur”, men du behöver självklart vara bekväm i att ta nya kontakter och uppskatta att sätta upp tydliga mål.  Exakt hur en typisk dag ser ut är mycket upp till dig, du kommer ha mycket stor frihet att bygga, och om det behövs, förändra hur vi ser på försäljning. Även om friheten är stor är det några saker vi brinner för som vi vill att du delar med oss: 

Vi på Holy Comms är snälla, det gäller både internt och med våra kunder. Det är otroligt viktigt för oss att erbjuda fantastiska lösningar till bra priser, vi är inga krängare och är inte ute efter den snabba lösningen och de snabba klippen. Vi vill investera i våra kundrelationer och arbetar aktivt med att hålla ett så lågt pris som möjligt, du kommer inte få beröm för att du låter en kund betala för mycket. 

Vi är transparenta. Inga black box-lösningar. Våra kunder ska veta exakt vad de betalar för och vad det kostar. Vi trycker inte ner extratjänster i halsen på våra kunder även om vi har möjlighet.

Vi är flexibla. Vi levererar exakt det som våra kunder vill ha, och det förändras månad för månad, precis som vår leverans. Kort sagt, om du är en klassisk mediesäljare så är vi inte intresserade av att höra av dig, om vi ska vara ärliga är vi ganska trötta på dig. Vill du vara med och förändra byråvärlden, göra den lite snällare och transparent så hoppas vi att du kan hitta likasinnade hos Holy Comms.

Om din bakgrund

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ska trivas med att arbeta ihop och du ska ha ett driv av att vilja vara med och utveckla Holy Comms. Vi är en startup, med de fördelar och nackdelar som kommer av det. 

Men eftersom det här är en otroligt viktig roll för oss så vill vi att du har en branschvana där du arbetat med kommunikation, PR, media, content etcetera tidigare. Ju bredare du arbetat desto bättre. Däremot behöver du inte ha arbetat renodlat med försäljning tidigare. Kommer du från roller där du haft kundkontakter och rådgivande roller så är det minst lika intressant. Även om säljerfarenhet knappast är en nackdel. 

Vad vi erbjuder

En möjlighet att vara med och utveckla en ny sorts kommunikationsbyrå. Du kommer att ha möjlighet att påverka både din egna roll men även hur hela företaget arbetar. Vi är väldigt flexibla och du kommer att kunna styra dina dagar.

Du kommer in i ett tidigt skede, vi är 8 personer nu, för ett år sedan var vi 2, om ett år är vi förhoppningsvis fler. Sådant skapar möjligheter för dig.

Tillträde sker så snart som möjligt. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. CV och personligt brev mailas till fredrik@holycomms.se