Sökes: Video Creative & Motion Designer

Om Holy Comms

Holy Comms är en snabbväxande kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi definierar oss som en marketing as a service-byrå (maas) och lägger stor vikt vid att skapa flexibla, skräddarsydda och abonnemangsbaserade lösningar för våra kunder. Vi jobbar bland annat med aktörer som Greenpeace, Red Hat, Check Point, Rusta, Budbee, Advania, Midroc och Carnegie – men även en rad innovativa startups, som Gordon Delivery och SaveLend..
Vårt erbjudande utgår ofta från content, men innefattar ett kluster av tjänster och områden som PR, digitala kampanjer, sociala medier och strategi. Vi jobbar med en rad partners i form av specialistbyråer (för exempelvis SEO och SEM), vilket gör vårt erbjudande både brett och spetsigt.
Vi vill inte vara en svår byrå, vi hämtar vår inspiration från tech-världen och vi vill förändra de gammalmodiga strukturer som finns i byråvärlden. Våra ledord är snällhet, transparens och flexibilitet, det är så vi vill att våra kunder och kollegor ska uppfatta oss. 
Vi tror på långsiktiga kundrelationer och lägger stor vikt vid att alltid leverera lite bättre än sist. Vi är under snabb tillväxt och sitter just nu i Gamla stan i Stockholm.

Om rollen

Vi är en ung byrå som bara funnits i två år men har på den tiden lyckats växa till att i nuläget vara nästan 20 kollegor. Holy Comms arbetar både med stora välkända varumärken till innovativa startups. Sedan i somras vår egna Video Creator på plats, men det finns fortfarande mycket vi har att lära och där du kommer att ha möjlighet att påverka både hur vi göra saker och framförallt vad vi ska göra.  Vi är övertygade om att rörligt är framtiden och vår ambition är växa och bli ännu bättre på området, men vi behöver din hjälp. 

Hos oss kommer du att skapa innehåll till våra kundprojekt med fokus på videoproduktion på plats ute hos våra kunder. I denna rollen ingår även postproduktion – klipp, grade, animering/motion design. Vi ser gärna att du kan både film/foto och animation, men vi förstår att du förmodligen har din styrka i endera. På sikt kommer du ha möjlighet att forma rollen. Projekten sträcker sig från mindre produktioner på ett par timmar till mer storskaliga projekt på flera dagar. I din roll kommer du arbeta både självständigt och tillsammans med andra kollegor från Holy Comms. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:

  • Har erfarenhet av foto och filmproduktion
  • Har goda kunskaper i After Effects och Premiere Pro
  • Har du även 3D-kunskaper så är det bra, men verkligen inget krav
  • Vi kommer lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ska trivas med att arbeta ihop och du ska ha ett driv av att vilja vara med och utveckla Holy Comms. Vi är en startup, med de fördelar och nackdelar som kommer av det. 

Tillträde sker så snart som möjligt. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. CV och personligt brev mailas till fredrik@holycomms.se