Strategi & analys

Vi tror inte på strategier huggna i sten som ska hålla i evighet. De bästa strategierna idag är de under rörelse. Vi jobbar datadrivet och använder tekniken för att skruva, ifrågasätta och ändra.

Storytelling & content marketing

I hjärtat av all kommunikation bor starka berättelser. Vi lyfter fram de storys som får er målgrupp att känna. Som ger dem något. I skriven, filmad, illustrerad eller fotad form.

Marketing automation & nyhetsbrev

Automation ger marknad och sälj värdefull data. Vi driver era kundresor och flöden, oavsett system. För avancerat? Vi hjälper er gärna med helt vanliga nyhetsbrev också.

Kampanjer & medieköp

SEM, SEO, SoMe, programmatic, IP-styrning eller display? Tillsammans hittar vi rätt mediemix. Vi har samma direktavtal som mediebyråerna med Nordens största mediehus och nischbyråer.

PR och person-PR

Vi tror på PR som driver reella resultat och inte kostar mer än det smakar. Vi erbjuder både klassisk PR, nya medier och koncept som sedan länge lämnat boxen.

Sociala medier

LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter. Vi ser till att både målgrupperna och algoritmerna gillar er – och era talespersoner – lika mycket online som i verkligheten.

Några av våra tjänster

Välj de tjänster som passar er bäst och samla i ett månadsabonnemang.

Penna från kommunikationsbyrå Stockholm Holy Comms.
Artiklar – intervjuer och krönikor

I en tid när kvalitetsjournalistik göms bakom betalväggar finns ett stort värde i att bjuda på läsvärda artiklar. Allt ingår i priset: contentplanering, bokning av intervjupersoner, produktion och korr.
Pris: 5000 kr

PR

Händer något spännande eller vill ni starta debatt? Vi hjälper er med hela kedjan i processen. Från strategi till produktion av pressmeddelande, pitch eller debattartikel till mediebearbetning.
Pris: 5000 kr

Sociala medier byrå Stockholm Facebook Instagram LinkedIn Twitter
Sociala medier

Snygga creatives till Instagram, spökskrivna inlägg till vd:ns LinkedIn eller engagemangsdrivande Facebook-inlägg – vi hittar vad som ger resultat. Vi delar och ansvarar för ert community management.
Pris: från 2000 kr

Plan i papper som symboliserar en digital kampanj - byrå Stockholm.
Digitala kampanjer

Med hjälp av våra partners, som Schibsted, Bonnier och nischbyråer för programmatic, SEO, SEM, SoMe och IP-styrning tar vi fram rätt distributionsplan för er kampanj.
Pris via offert

Giffar och korta filmklipp byrå Stockholm
Giffar och rörliga klipp

Ge liv till era sociala medier och kampanjer med korta klipp och giffar. Vi skapar korta, tonsättande filmer till ett bra pris. Självklart levererar vi dem i flera format, så att de funkar bra oavsett kanal.
Pris: från 2000 kr

Art Director Stockholm grafiskt material Holy Comms
Design och art direction

En illustration, ett nytt sales deck eller en uppdaterad visuella identitet – design skapar igenkänning och bygger karaktär. Våra duktiga art directors och designers gestaltar ert varumärke i bild.
Pris: från 1000 kr

Kommunikationsbyrå i Stockholm erbjuder nyhetsbrev och marketing automation.
Nyhetsbrev & marketing automation

Nyhetsbrev och automation är kostnadseffektiva sätt att nå många. Våra kunder använder HubSpot, APSIS, Funnelbud och MailChimp – exempelvis. Vi guidar er gärna till rätt systemval, om ni vill.
Pris: från 3000 kr

Prospektering och säljstöd byrå Stockholm
Prospektering och säljstöd

Oavsett hur datadrivet ni jobbar krävs ibland en del manuell handpåläggning. Vi tar fram kvalitativa prospectlistor till era säljare genom att headhunta utifrån er kravspec.
Pris: från 5000 kr

Film av kommunikationsbyrå Stockholm Holy Comms - en clapper ligger på ett bord.
Film och foto

Long gone are the days när film- och fotoprojekt alltid involverade ett helt team. Vi jobbar effektivt i nedskalade team, vilket gör skillnad på sista raden utan att påverka kvaliteten.
Pris via offert

CD-skivor i podcast-studio i Stockholm - spela in podcast med kommunikationsbyrå Stockholm Holy Comms.
Podcast

En fjärdedel av Sveriges befolkning mellan 16-80 lyssnar på poddar regelbundet. Vi hjälper er med strategi, koordinering och bokning av gäster, inspelning, efterbearbetning och spridning.
Pris via offert